PASZIÁNSZJÁTÉKOK.COM
Szabályok
Csukd

AGNES PASZIÁNSZ

Üdvözöljük a Pasziánsz Ágnesben. Játssz ingyen a Klondike kártyajáték egyik leginkább addiktív változatával. Az elrendezés szabályai sok szempontból hasonlóak, és a cél az, hogy az összes kártyát öltönyből 4 alapozó kupacba gyűjtsük, hogy megtisztítsuk a játékteret.

Könnyedén megtanulhat Agnes Pasziánsz játszani, ha korábban Klondike Solitaire-t játszott, sok hasonló funkció található itt.

A pasziánsz 52 normál kártyacsomaggal játszik. Az első 28 kártyát úgy osztják ki, mint Klondike-ban. A következő kártya a négy alap közül az elsőre kerül, és meghatározza az adott játék alapkártyáinak értékét. Az összes többi azonos értékű kártyát a maradék három alapra kell helyezni. A játékkészlet 7 kártya. A játéktér alsó sorában foglalkoznak velük, és bármikor elérhetők.

Szabályok - AGNES PASZIÁNSZ

  • Az alapokat szín szerint gyűjtik össze;
  • az asztalon lévő kártyakupacok váltakozó színekkel vannak rendezve csökkenő sorrendben;
  • ha a játéktéren nincs lehetőség a mozgásra és a válogatásra, akkor a tartalék kártyákkal folytathatja a játékot;
  • az Agnes játék fontos sajátossága - a készlet egyenként 7 kártyát oszt le, ha a játékot nem lehet folytatni, új készletet használhat;
  • minden kártya vagy akár egy sorozat, amely nem azonos színű, helyet foglalhat a játéktéren - az Agnes Solitaire ezen funkciója különlegesen érdekessé teszi az elrendezést!

Az Agnes Solitaire két verziója létezik. A fent leírtakat Bernesu Ágnesnek hívják. Az "Agnes 2" pasziánsz másik változata, alternatív neve: "Agnes Sorel". Nem adja meg az alapítvány értékét, és a játéktér rendezése nem teszi lehetővé a színek váltakozását.