PASZIÁNSZJÁTÉKOK.COM
Szabályok
Csukd

YUKON PASZIÁNSZ

Üdvözöljük a Yukon pasziánsz. Játssz a játék ingyenes online verziójával, normál 52 kártyás paklival. Szokatlan és nehéz teszt vár rád. A statisztikák szerint nem minden kísérlet sikerül a Yukon Pasziánsz megoldására. Élvezze a kényelmes online játékot, amely képes lemondani a lépést, ami azt jelenti, hogy egyre nagyobb az esélye a győzelemre. Kezd el most!

A Yukon Pasziánsz egy érdekes kártyajáték, amely fejleszti az összetett szekvenciák tervezésének és elemzésének képességét. A Yukon pasziánszban ingyen lemondhat egy lépést és nyomon követheti a játék idejét.

A "Yukon" hasonló a "Klondike" -hoz, de ha figyelmes vagy, azonnal megérted, mi a különbség. A játéknak nincs részvénypaklija. Minden kártyát azonnal kiosztanak a játéktérre, és részben feltárják. Szerencsére a Yukon Pasziánsz programban bármilyen kártyacsoportot áthelyezhet, amíg a színek váltakoznak. Például egy piros 2 alapú csoportot csak egy fekete öltöny négyesére lehet áthelyezni.

Szabályok - YUKON PASZIÁNSZ

Vigye az összes kártyát a négy alapkupacra öltönyön keresztül, kezdve az ászokkal. A játéktéren bármilyen kártyasort áthelyezhet (még nem is rendelt). A mozgatás egyetlen feltétele a váltakozó színek csökkenő sorrendben. Például egy 10 pikk (fekete kártya) csak 9 piros színű öltönyt tud elfogadni. Áthelyezheti a királyokat üres cellákba. Ebben a játékban törölheti a lépését. Van egy időszámláló is.

Mielőtt elkezdené játszani a Yukon Pasziánsz, állítsa össze stratégiáját. Feladata a válogatás lehetőségeinek bővítése. Próbálja meg felszabadítani az üres cellákat a királyok mozgatásához. A lehető leghamarabb nyissa fel képpel lefelé a kártyákat. Minél több kártya van az asztalon, annál szélesebb a rendelkezésre álló értékek köre.