PASZIÁNSZJÁTÉKOK.COM
Szabályok
Csukd

EIGHT OFF SOLITAIRE

A Eight Off kártyajáték szórakoztató és kihívásokkal teli pasziánsz játék. A pasziánsz megoldásának módja hasonló a Freecell pasziánszhoz, és a név a játék fő jellemzőjére utal. A szokásos négy helyett nyolc tartalék cella van! Kezdjük a játékot!

Ez a nyolcas pasziánsz, ahol lemondhat egy lépést és felhasználhatja a játék tippjeit. Vendégként regisztráció nélkül játszhatod. Azt tanácsoljuk, hogy használja a hivatalos játékos összes előnyét. Módosíthatja a hátteret, a kártyák típusát, és teljesen testreszabhatja a pasziánsz megjelenítését.

A nyolcas pasziánsz játékszabályai szerint egy 52 játékkártya fedélzetét képpel felfelé osztják nyolc kupacban, hat lapból. A fennmaradó négy szintén arccal felfelé néz, és az állománycellák felét veszi fel.

A játék célja a pakli alapokra rendezése, kezdve az ászokkal az egyes ruhák növekvő sorrendjében.

A játéktéren rendezheti a kártyákat, váltakozva, csökkenő sorrendben öltöny szerint.

Nyolc szabad cella pótalkatrész, amelyek egy-egy kártyát tartalmazhatnak. Garantálják a kártyák sorozatának mozgatását is a verem között.

Minél több cella szabad, annál hosszabb a kártyák sorozata.

Szabályok - EIGHT OFF SOLITAIRE

Rendezze a kártyákat ruha szerint, csökkenő sorrendben.

Üres cellában csak a király mozgatható.

Az ászokat először az alapozó cölöpökbe helyezik (mint a "Klondike" pasziánszban), majd növekvő sorrendben a legalsó kettesektől a királyokig.

Bármely kártya nyolc cellába helyezhető, ahonnan elvihetők mind az alapozáshoz, mind az elrendezésben való játékhoz.

A játéknak akkor van vége, amikor az egész paklit alapokba fektetik. Kívánjuk, hogy jól érezze magát a játékban!