PASZIÁNSZJÁTÉKOK.COM
Szabályok
Csukd

KLASSZIKUS FEKETE ÖZVEGY

Mindenki kedvenc Klasszikus Fekete Özvegy több mint 200 éve klasszikus kártyajáték. Ez az egyik legjobb mentális gyakorlat, mivel a britek találták ki. Nem csoda, hogy a Fekete Özvegy név igazi jelentése a „Pók türelme”. A játékhoz szükséges némi szabadidő, jól megtervezett stratégia és elemzés.

Meghívjuk Önt, hogy játsszon a Klasszikus Fekete Özvegy legjobb játékkal. Játszd a pasziánsz régi verzióját regisztráció és hirdetések nélkül a szinteken.

A Klasszikus Fekete Özvegy online játék sokkal egyszerűbb, mint valaha. Nem azért, mert a játékosok okosabbak lettek volna, vagy megváltoztak a klasszikus szabályok. A "Mégse" és a "Tipp" gombok segítségével most esély van a csalásra. Például a Fekete Özvegy 1 öltöny, a Klasszikus Fekete Özvegy öltönyök vagy a Pasziánsz Fekete Özvegy 4 szín öltönyökben egyszerűen leegyszerűsítheti a feladatot. Készen állsz a játékra? Akkor kezdjük!

Szabályok - KLASSZIKUS FEKETE ÖZVEGY

Mint minden Klasszikus Fekete Özvegy, 13 kártya teljes rangsorát igényli, nem az alapon, hanem az asztalon. Ha ugyanolyan színű Fekete Özvegy játékot játszik, egyszerűen mozgassa a legalacsonyabb kártyákat növekvő sorrendben a legmagasabbakra (10, 9, 8… 2). A teljes rangot a királytól az ászig automatikusan félretesszük, hogy felszabaduljon a hely a következő rendezéshez.

A Klasszikus Fekete Özvegy öltönyök lejátszásával alacsony kártyákat tehet a magas lapokra, még akkor is, ha azok nem azonos színűek és ellentétes színűek. Ugyanez vonatkozik 4 öltönyre is, csak több lehetőséget kap. De csak homogén kártyákat lehet mozgatni a cellák között. A jobb alsó sarokban található fedélzetre kattintva minden oszlophoz egy teljes kártyasort adunk ki.