PASZIÁNSZJÁTÉKOK.COM
Szabályok
Csukd

TOWERS SOLITAIRE

A Towers Solitaire egy nagyon izgalmas online kártyajáték. Több száz különféle lehetőséggel játszhat online és regisztráció nélkül. Játék közben szenvedélyesen fog rajongani a játékért, anélkül, hogy megerőltetné az agyát.

A játék célja, hogy egy pakli kártyát numerikus sorrendben mozgasson a toronyból az alapítványba. Könnyen megteheti gyermek, tinédzser vagy felnőtt.

A Towers Solitaire neve társul az elrendezés alakjával. Háromszög formájában készül. Az "Ateya", "Egyiptomi", "Dzsungel", "Sheriff" és sok más piramis pasziánszra ugyanazok az általános szabályok vonatkoznak. A különbség a háttér kialakításában, a kártyákban és a felhasználói beállítások kis különbségében rejlik. Néhányukban vannak tippek, és a Joker egy univerzális kártya, amely elfogad minden felekezetet.

Szabályok - TOWERS SOLITAIRE

Az elrendezés 28 kártyából és 10 kártyából áll az alapítványnál. Csak ezt az alsó sort lehet összehajtani. Az alapítványi kártya a képernyő alján jelenik meg. Csak akkor tudja megoldani a pasziánszt, ha a kártyát csökkenő vagy növekvő sorrendben találja. Például, ha az alapban van egy 9, akkor bármelyik öltöny 10-es vagy 8-asával letakarhatja. Amint eltávolít egy kártyát az elrendezésből, az automatikusan új alapdá válik! A Tower Solitaire megoldása során további kártyákat nyit meg a felső sorokból.

Ha a játékos elakad, kártyát tud osztani a készletből. Legyen óvatos, a kártyákat 3 osztja ki, és nem lehet újra kinyitni. Szerencsére a Towers Solitaire játszható a "Wild Card" -val (Joker). Bármelyik kártyára feltehető, és bármilyen kártya ráhelyezhető.