PASZIÁNSZJÁTÉKOK.COM
Szabályok
Csukd

HÁROM TORONY PASZIÁNSZ

Ha online és regisztráció nélkül szeretne online játszani a Három Torony Pasziánsz játékkal, nyomja meg a Start gombot! Ez a leghíresebb egyszerű és szórakoztató kártyajáték. Játék közben eltereli a figyelmét a stresszről és gyakorolja a megfigyelését.

A Tri Peaks pasziánsz elrendezés 52 kártyából áll: 28 darab piramisban helyezkedik el, 3 kártya alapjaival. A negyedik sor nyitott és közös a 3 csúcs mindegyikéhez. Az egyik kártyát arccal lefelé helyezzük. Ez az alapja és a fő iránymutatás ennek a pasziánsznak a megoldásához. A fennmaradó fedélzet tartalék.

Ez a Három Torony Pasziánsz legkényelmesebb típusa. Amint a fő nyitott sort eltávolítják, mind a három torony kinyitja a kártyáját. A játékosnak több esélye van a pasziánsz megoldására.

Szabályok - HÁROM TORONY PASZIÁNSZ

Ebben a pasziánszban a piramisok az alapozástól a tetejéig vannak elrendezve. A választás csak a felső alaplap névértékétől függ.

Mielőtt a Három Torony Pasziánsz játszaná, ne feledje a fő feltételt. Minden következő kártya egyenként eltérhet az előzőtől. A tartalék segít abban a helyzetben, amikor a pasziánsz nyitott lapjai között nincs kártya.

Visszavonhat egy mozdulatot, újra eljátszhatja ugyanazt az elrendezést, vagy megkeverheti a paklit.

A Három Torony Pasziánsz fő célja annak megoldása. De a játéknak további jutalma van, pontokkal a játék helyes eredményéért, minimális erőfeszítéssel.

Van egy lépésszámláló a játékban. Minél kevesebb mozdulatot végez, annál nagyobb pontokat tud szerezni. Ha perfekcionista vagy, aki bármilyen területen kiválóságot akar elérni, próbáld ki a szabályok ezt a nehezebb verzióját. Oldja meg ezt a feladványt a maximális pontszámmal.