PASZIÁNSZJÁTÉKOK.COM
Szabályok
Csukd

AUSTRALIAN SOLITAIRE

Itt az ideje, hogy ingyen játsszon az ausztrál pasziánsz online. Ez egy ausztrál eredetű klasszikus pasziánsz játék, amely egyesíti a Klondike Solitaire és a Yukon elemeit, de sokkal érdekesebb és kihívást jelent. Nézd meg magad!

Meghívjuk Önt, hogy regisztráció nélkül játsszon az Australian Solitaire játékkal. Vendégként kémkedhet a következő lépésről a "H" gombbal, újrarajzolhatja ugyanazt az elrendezést és követheti a játékban tett lépéseinek statisztikáját.

A játék elején egy halom négy képpel felfelé fordított kártyát osztanak a hét oszlopba. A fennmaradó kártyák alkotják az alaplapot, és újratermelés nélkül használják a játékban.

Szabályok - AUSTRALIAN SOLITAIRE

Építsen mind a 4 öltönyt az alapítványokban az ászoktól kezdve. A kártyákat csökkenő sorrendben rendezzük.

Rendezetlen cölöpöket mozgathat. A sorozat legfelső lapjának rang szerint alacsonyabbnak kell lennie, és meg kell egyeznie azzal, amelyik elfogadja. Csak egy király költözhető üres helyre egy halom kártyával vagy anélkül.

Stratégia

Az ausztrál pasziánsz megoldása nehezebb, mint egy közönséges pasziánsz, mert a fedélzet többi részét nem lehet kétszer újratermelni. Gyakran a kártyák a végső halomba kerülnek, és szinte lehetetlen visszaadni őket a pasziánszba. A győzelemhez vegyen be minél több kártyát a játékba.

A megfelelő mozdulatokat a felső menüsor "Szem" gombjára kattintva láthatja. Ne hagyja ki az alacsony besorolású kártyákat. Blokkolásuk lassítja az alapok kitöltését. Az ausztrál pasziánsz megnyerésének esélye inkább a szerencsétől függ, mint a képességeitől. Teszteljük ma a vagyonát? Élvezd a játékot!