PASZIÁNSZJÁTÉKOK.COM
Szabályok
Csukd

DOUBLE KLONDIKE

A Double Klondike a Klondike két fedélzeti változata. Nagyobb számú cölöp és kettős kártya kivételével szabályai megegyeznek a klasszikus pasziánszéval. De a játékterek tág terének és az egyes cellákhoz tartozó dupla kártyakészletnek köszönhetően a Double Klondike Solitaire megoldása sokkal könnyebb, mint máskor.

Játssz ingyenes online Double Clondike Solitaire 3 kártyákat hirdetések és flash lejátszó nélkül. Ennek a népszerű játéknak több változata létezik, de ez a kihívást jelentő verzió, ahol három tartalékkártyát kell kiosztani, a legnépszerűbb. Elég nehéz nyerni, de ha betartja az alábbi tippeket, az eredmény tetszeni fog Önnek!

A Double Klondike pasziánsz elrendezés háromszög alakú, de hét helyett kilenc oszlop van benne. Nyolc pénzeszköz kezdetben üres. A játék célja az ászok mozgatása az alapokig és az öltözet minden cellájának kitöltése a királyokig.

Szabályok - DOUBLE KLONDIKE

  • A játék célja, hogy mindkét fedélzetet az alapítványhoz mozgassa.
  • Kártyák mozgatása a cölöpök között a játéktéren csökkenő sorrendben, vörös és fekete öltönyök váltakozása.
  • Részleges vagy teljes sorozatokat egy kártyaként lehet áthelyezni.
  • Csak a királyok tölthetik be az üres helyeket vagy a király által vezetett rakományt.
  • A fedélzetre kattintva egyszerre három kártyát kap.

Hogyan oldható meg a Double Klondike pasziánsz

1. Játsszon le minden mozdulatot a játéktéren, mielőtt tartalékot használna.

2. Mindig próbálja kinyitni a képpel lefelé fordítva, részben mozgatva azokat.

3. Ne feledje, hogy a tartalék korlátozás nélkül látható. Javasoljuk, hogy tanulmányozza a tartalékot, és ne játssza el mindhárom kártyát egymás után. Így a következő elrendezéssel hozzáférhet új pozíciókhoz.