PASZIÁNSZJÁTÉKOK.COM
Szabályok
Csukd

LA BELLE LUCIE

A "La Belle Lucie" (Pretty Lucia) klasszikus pasziánsz egy olyan játék, ahol a kártyákat öltöny szerint kell rendezni. Gyakran nem olyan könnyű megoldani. Három keverés áll rendelkezésre a játék során. Nagyon sok változatot ad a stratégiai megoldások keresésére.

Meghívjuk Önt a "La Belle Lucie" online pasziánsz játékára. Játssz a játék legjobb verziójával ingyenes regisztráció nélkül. Élvezze a kiváló dizájnt, a kényelmes vezérlést és a hasznos gombokat: "Visszavonás", "Javasoljon egy lépést" és "Segítség", amelyek eltérnek ettől a verziótól a többitől. Nézze meg most!

Szabályok - LA BELLE LUCIE

Az 52 kártyás egypaklikos játékot 18 rajongó osztja ki. 16 rajongó egyenként 3 kártyáról és 2 további 2 képpel felfelé fordított kártyáról.

A "La Belle Lucie" játék célja, hogy kártyákat gyűjtsön a 4 alapkupacra emelkedő öltönyben, kezdve az ászokkal, amelyek az alapozó sorba kerülnek.

Az egyik rajongó kártyái egyenként áthelyezhetők a másikhoz csökkenő ruhában. Például egy tízest csak egy lapátos aljzathoz mozgathat.

Ha elakadt, használhatja a keverés gombot, de legfeljebb háromszor.

La Belle Lucie pasziánsz stratégia

Mivel minden kártya nyitva van a játék kezdetétől, tervezze meg a kártyák rendezését és fokozatos áthelyezését a rajongókhoz.

Ügyeljen a magas minősítésű kártyákra. Blokkolják az alatta fekvő kártyák mozgatását, és csak keveréssel nyithatók meg. Második alkalommal nem helyezhet át kártyát üres cellába. Szabadítsa fel, hogy a kártyát a ventilátorhoz vigye.