PASZIÁNSZJÁTÉKOK.COM
Szabályok
Csukd

PASZIÁNSZ FEKETE ÖZVEGY 2 SZÍN

Az ingyenes Pasziánsz Fekete Özvegy 2 szín nagyon hasonlít a klasszikus Spider Solitaire-hez. Itt a francia pakli kártyáit használják 2-től ászig, de csak két kategóriát használnak - vörös és fekete.

Az ingyenes online játék középpontjában a Pasziánsz Fekete Özvegy 2 szín egy 19. századi pasziánsz játék. Az elme legjobb gyógymódjának nevezték, mivel a legjobb megoldásra kellett koncentrálni. Ez a régi pasziánsz két öltönyös elrendezéssel még mindig a legjobb vonat az agyad számára! A Klondike Solitaire-hez képest nehezebb a Pasziánsz Fekete Özvegy 2 szín játékát játszani, mert több korlátozásra van szükség.

Szabályok - PASZIÁNSZ FEKETE ÖZVEGY 2 SZÍN

Tudjuk meg, hogyan kell játszani a Pasziánsz Fekete Özvegy 2 szín játékot. Kezdjük néhány alapvető játékrészlettel. Beléphet a játékba vendégként. Játszd ezt a pasziánszot online regisztráció nélkül. Megkapja a játékos összes előnyét:

  • korlátlan számú tipp;
  • a pasziánsz megoldásának megismerésének képessége;
  • "visszaköltözés" gomb;
  • mozdulatok számlálója;
  • a Pasziánsz Fekete Özvegy 2 szín legjobb eredményének automatikus mentése.

A Fekete Özvegy 2 szín célja

A játék célja, hogy a pasziánszt 2 öltönybe rendezze a kártyák értékeinek csökkenő sorrendjében történő mozgatásával. Az elrendezés rendezése közben piros öltönyöket helyezhet a fekete kártyák tetejére és fordítva. De ez csak köztes megoldás lesz. Lehetetlen kitölteni egy öltönykeveréket tartalmazó kártyacsomagot.

A rendezés során a kártyákat a szín figyelembevétele nélkül csökkenő sorrendbe rendezheti. Nem mozgathatja őket csoportban sem. Csak egyszínű alkatrészek mozgathatók.

Soroljon fel 13 értéket a királytól az ászig, figyelembe véve az öltöny korlátozását. Gyűjtsön össze 4 színt minden színből, hogy eltávolítsa őket a játéktérről. A pasziánsz akkor oldódik meg, ha mind a 8 szettet kiiktatták. Jó játékot kívánok!