PASZIÁNSZJÁTÉKOK.COM
Szabályok
Csukd

GOLF PASZIÁNSZ

Itt az ideje online játszani a Pasziánsz. A játék klasszikus változata ingyenesen és regisztráció nélkül érhető el a legegyszerűbb elrendezéssel. Ez a legjobb választás kezdőknek, egyszerű kártyákkal és időzítő nélkül. Mindig használhatja a Visszavonás gombot.

A szabályok szerint meg kell tisztítania a 7 lyukat jelképező oszlopból álló játékteret. Mindegyiknek 5 kártyája van felfelé fordítva. A pakli többi része arccal lefelé helyezkedik el, és alkotja az alapot, a felső, felfelé fordított kártya pedig a dobás.

Szabályok - GOLF PASZIÁNSZ

Játsszon pasziánszt úgy, hogy az asztalról kártyákat rak össze egy halomba, ha egy kártya eggyel magasabb, vagy egy alacsonyabb helyet foglal el, mint a hulladék legfelső lapja. Például, ha van 6 a hulladékon, akkor bármelyik színből 5-öt vagy 7-et áthelyezhet. Az áthelyezett kártya lesz az új legfelsõbb, és meghatározza a kártyák mozgatásának feltételeit. Ha nincs megfelelő érték az asztalon, kattintson az alaplapra.

Stratégia

Próbáljon összegyűjteni olyan sorozatokat, amelyekben a táblázatban szereplő maximális számú kártya szerepel, és csak egyszer lehet végigmenni az alapcsomagon. Nincsenek alaphelyzetbe állítások.

Az egyenlő értékekért válassza ki: - a leghosszabb sorokat a következő kártyákhoz való hozzáférés megnyitásához; - a legváltozatosabb kártyák, így több esély van a sikeres kombinációra.

Ha klasszikus pasziánsz játékokat szeretnél játszani: Klondike, Pyramid, akkor minden bizonnyal felvehetsz egy egyedi Golf pasziánszt. Élvezd a játékot!