PASZIÁNSZJÁTÉKOK.COM
Szabályok
Csukd

PASZIÁNSZ FEKETE ÖZVEGY 4 SZÍN

A híres Pasziánsz Fekete Özvegy 4 szín két teljes pakli kártyáiból áll. Ez a legnehezebb pasziánsz az összes Spider pasziánsz közül. A nyerés valószínűsége a Klondike Solitaire-hez képest körülbelül 30%. De a Visszavonás gomb segítségével az esély 50% -ra nő! Megtaláltuk a Pasziánsz Fekete Özvegy 4 szín ingyenes online játék legegyszerűbb változatát. Vendégként regisztráció nélkül játszhatsz. Használja a Vissza és a Tipp gombokat a legjobb eredmény eléréséhez.

A Pasziánsz Fekete Özvegy 4 szín célja, hogy a kártyákat 13 kártyából álló rendezett csoportokba rendezze a királytól az ászig. A 4 öltönyös változatban a fő nehézség a megfelelő stratégia megtalálása. Megmutatjuk a pasziánsz megoldásának helyes módját. Kezdjük a szabályokkal.

Szabályok - PASZIÁNSZ FEKETE ÖZVEGY 4 SZÍN

A játék kezdetén 50 kártya kerül a készletbe, a többit pedig 10 halomba osztják. 6 kártya az első négy kupacban és 5 kártya a többi kupacban. Mindegyikük arccal lefelé van, kivéve az utolsó minden kupacban képpel felfelé. Kártyákat áthelyezhet az oszlopok között, figyelembe véve a szabályokat:

  • egy képpel felfelé fordított kártya bármelyik oszlopba áthelyezhető, a kártya fölött egy ranggal, az öltönytől függetlenül
  • azonos színű, sorrendben egymásra helyezett kártyákat egy kártyaként lehet mozgatni
  • egy halom megfelelő kártya vagy bármelyik felső kártya áthelyezhető egy üres helyre.

A hajtogatott 13 kártya sorozata a királytól az ászig automatikusan eltűnik, és az alapítványba kerül. A cél mind a 8 szekvencia összegyűjtése.

A kötegből származó kártyákat bármikor felhasználhatja. Feltéve, hogy nincsenek üres helyek a játéktéren. Kattintson a gombra, és 10 kártya kerül hozzá a készletből, egy-egy oszlopban.

Hogyan kell játszani a Pasziánsz Fekete Özvegy 4 szín öltönyt

Használjon taktikai trükköket, amelyeket csak a profi játékosok ismernek. Nagyon hasznosak lehetnek a koncentráció és a logikus gondolkodás edzéséhez.

Játéktippek

1. Jobb, ha magas kártyákkal kezdjük a pasziánsz játékot, ezek alkotják a szekvenciák alapját, és ha egyszer összegyűjtik őket, akkor nem kell őket mozgatni.

2. Jó stratégia a kártyák szín szerinti rendezése.

3. Próbáljon felszabadítani a sort, hogy az üres helyet felhasználhassa az öltöny szerinti rendezéshez.

A játéknak nincs időkorlátja, de szabályozhatja a statisztikákat és megtekintheti az eredményeket.