PASZIÁNSZJÁTÉKOK.COM
Szabályok
Csukd

PASZIÁNSZ FEKETE ÖZVEGY 1 SZÍN

A Pasziánsz Fekete Özvegy 1 szín egy híres egyjátékos játék. Élvezze a legnépszerűbb egyruhás verziót. A kártyák kirakásának szabályai egyszerűek, a folyamat pedig hihetetlenül addiktív. Próbálja meg most online játszani. Játsszon pasziánszot teljes képernyőn vendégként regisztráció nélkül.

A pasziánsz a szokásos Spider Solitaire szabályok szerint oldható meg. Csökkenő sorrendben kell átrendeznie az öltöny összes kártyáját. A legmagasabb kártya a király. Ráteszed a királynőt és így tovább az ászig.

104 kártya van a játékban, minden értékből 8. 60-at a tartalék fedélzeten, 44-et pedig 10 függőleges oszlopban helyeznek el. Az első 4 oszlop nagyobb. 6 kártyájuk van, a többi oszlopban pedig 5 kártya található.

Szabályok - PASZIÁNSZ FEKETE ÖZVEGY 1 SZÍN

1. 8 azonos színű kártya van.

2. Mozgathatja a kártyát az egérrel, a fő feltétel az, hogy a kártyának egy rang alatt kell lennie.

3. Ha a kártyák azon vannak, amelyet a megfelelő csoportból szeretne áthelyezni, akkor együtt mozgathatja őket.

4. Ha a nyitott kártyákból nem marad mozdulat, használhatja a pakliból származó kártyakészletet. Kattintson rá, hogy 10 cellából álló teljes sort kapjon.

5. A 13 értékből álló csoport (teljes per) eltűnik. Nyitott cellát kell kitölteni annak érdekében, hogy ne veszítse el a hozzáférést a verem fedélzetéhez.